★ Gratis Verzending ★ Persoonlijk Kraamcadeau ★ Vanaf €35

Ruilen & Retourneren

Retourneren

Onder retourneren verstaat Geboorte-poster.nl dat u een besteld artikel wilt terugsturen en waar u geen vervangende artikel voor terug wilt hebben.

Ruilen

Onder retourneren verstaat Geboorte-poster.nl dat u een besteld artikel wilt terugsturen en dat deze omgeruild moet worden voor een ander artikel.

Klachten

Geboorte-poster.nl heeft een klachtenafhandeling. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij zullen altijd proberen om een gepaste oplossing te vinden.

Zichttermijn

Het aanmelden van een ruil- of retouropdracht is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U heeft daarna 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Geboorte-poster.nl hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum, tenzij de bestelling bij een niet door u aangewezen derde is afgeleverd.

Wanneer u de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zullen we u het hele orderbedrag terugstorten, incl. de verzendkosten die u in de shop hebt betaald op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. Wij vergoeden niet de verzendkosten die u maakt bij het terugsturen van het product. 

Persoonlijke/gepersonaliseerde producten

Producten die speciaal voor u gemaakt en/of gedrukt zijn kunnen niet meer geretourneerd of geruild worden zoals posters die zelf samengesteld zijn of een persoonlijk tekst bevatten.

Aanmelden van de artikelen

Het retourpakket wordt enkel volledig vergoed als deze ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd met een volledig ingevuld retourformulier. Bevat het retour gestuurde product gebruikssporen of is het niet in de originele verpakking retour gestuurd, dan wordt mogelijk slechts een deel vergoed.

Voorwaarden ruilen & retourneren

  • U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn op onze webshop Geboorte-poster.nl.
  • Nadat uw bestelling is bezorgd, heeft u 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
  • Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en een originele verpakking teruggestuurd worden.
  • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. U mag zelf bepalen of u dit via de normale post verstuurd of met Track & Trace. Wij adviseren om gebruik te maken van Track & Trace.
  • Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons retouradres.
  • Herroepingsrecht of ruilrecht is niet van toepassing op persoonlijke producten die op bestelling worden gedrukt.

Voldoet uw retourzendingen niet aan de bovengenoemde condities?

  • Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de administratiekosten à € 4,95 en de kosten die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten minimaal € 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de artikelen.
  • Retourzendingen, die buiten de retourtermijn aangeboden worden, worden niet geaccepteerd. Deze worden op kosten van Geboorte-poster.nl aan u geretourneerd.

Voorzie je een situatie waarin problemen kunnen ontstaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

Ontvangst bij Geboorte-poster.nl

Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, ontvangt u hier per e-mail een bevestiging van. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee u de aankoop heeft voldaan, tenzij anders afgesproken.

Andere vragen?

Heeft u nog andere vragen die niet specifiek beantwoord zijn? Neem dan contact op met Geboorte-poster.nl via onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Retouradres

Geboorte-poster.nl, t.a.v. afdeling retouren

Oude Veemarktraat 2, 6411 JW Heerlen