★ Gratis Verzending ★ Persoonlijk Kraamcadeau ★ Vanaf €35

Origineel kraamcadeau kopen - Top 5

Top 10 kraamcadeaus

Hoera! er is een baby geboren! Je bent uitgenodigd voor het kraamfeest en je bent op zoek naar een leuk cadeau. Wij helpen je graag bij het vinden van een origineel kraamcadeau. Bij ons vind je niet alleen een perfect kraamcadeau voor de ouders maar ook voor de baby zelf. Een mooi kraamcadeau maakt het kraambezoek een stuk leuker. Hieronder vind je een door ons samengestelde top 5 originele kraamcadeaus.

1: Birth poster (geboorteposter)

Een birth poster (in het Nederlands: geboorteposter) is een mooi aandenken aan de geboorte. Op deze poster staat bijvoorbeeld de naam, afmeting, gewicht en geboortedatum van de kleine. Dit maakt het kraamcadeau extra persoonlijk. Je kunt hierbij uit verschillende materialen en hippe ontwerpen kiezen. Het leuke aan dit cadeau is dat het blijvend is. Het hangt meestal jarenlang in de kinderkamer. Daarnaast is het een origineel cadeau waar niet iedereen mee zal aankomen.

Geboorteposter
Ontdek nu de mogelijkheden

2: Knuffel

Een knuffel is altijd een goed idee voor de baby. Vaak hecht een kind zich aan een knuffel en kan die niet meer zonder zijn of haar lievelingsknuffel. Hoe leuk is het als dat de knuffel is die jij hebt gegeven? Op het gebied van knuffels zijn er natuurlijk veel verschillende te krijgen. Let hierbij goed op dat deze knuffel veilig is voor het kindje en geen risico's met zich mee kan brengen zoals kleine onderdelen die afgeslikt kunnen worden.

babyknuffel

3: Babysit beurten

De geboorte van een baby is een leuke maar vaak ook stressvolle periode voor de kersverse ouders. Niets is lekker dan af en toe een beetje quality time onder elkaar en lekker ertussen uit te gaan.  Hoe leuk is het dan als zijn beschikken over babysit vouchers. Wanneer zij deze willen gebruiken pas jij als gever op de baby. Zo kunnen zij er eens lekker tussenuit gaan. De vouchers kun je ook nog eens heel gemakkelijk zelf maken en uitprinten. Je hoeft er de deur niet voor uit en is ook zeer makkelijk als last-minute cadeau.

babysit beurten

4. Babykleertjes

Een vaak gegeven cadeau maar ook erg leuk cadeau is babykleding. Een baby maakt vaak veel kleding vies en een grote voorraad kleding is daarom dan ook niet verkeerd. Wanneer je babykleding wilt kopen moet je wel even goed opletten op de seizoenen. Zo voorkom je een cadeau wat niet direct gebruikt kan worden.

Babykleertjes

5. Luiertaart (pampertaart)

Luiers zijn vaak een grote kostenpost voor ouders. Met een luiertaart kun je hen helpen. Het is een taart gemaakt van luiers en daardoor is het niet alleen handig, maar ziet het ook nog eens hartstikke leuk uit. Naast dat deze taart uit luiers bestaat kun je deze ook nog verder decoreren met bijvoorbeeld hydrofiele doeken, fopspenen of sokjes. Maak je eigen luiertaart in een neutrale variant of speciaal gemaakt voor jongens of meisjes.

Gerelateerde blogs

Een kraamfeest of babyborrel organiseren
Hoe organiseer je een baby shower?

Hoe organiseer je een baby shower?

May 15, 2020Michiel Piefer