★ Gratis Verzending ★ Persoonlijk Kraamcadeau ★ Vanaf €35

Kraamcadeau met naam

kraamcadeau pakket voor baby

Als er een baby op komst is kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar wat is nou écht leuk om te geven als kraamcadeau. Een kraamcadeautje met naam natuurlijk! Een naam cadeau is een ontzettend originele manier om mama en papa een leuk aandenken te geven aan de babytijd. In deze blog geven wij jou 8 persoonlijke kraamcadeau tips!

Tip 1: Geboorteposter

Een geboorteposter op schaal is een leuk kraamcadeau voor de baby, een leuk kraamcadeau voor mama en een leuk kraamcadeau voor papa. Een paar grote voorwerpen in de babykamer in plaats van veel kleine spulletjes is beter voor de rust van de baby. In onze shop kun je zelf een geboorteposter maken. Kies uit een geboorteposter met lijst zoals canvas, plexiglas, textiel of alleen de baby poster zelf. Maak de geboorteposter uniek door de naam, de lengte, het gewicht, de datum en het tijdstip waarop de baby is geboren op de poster te laten printen. Verschillende baby prints mogelijk!

Maak je geboorteposter
geboorteposter textiel

Tip 2: Rompertje met tekst

Een rompertje is een gepersonaliseerd kraamcadeau waar je jouw creativiteit op kunt loslaten. Denk bijvoorbeeld aan een rompertje bedrukt met iets origineels zoals een leuke foto, een rompertje met naam of een rompertje met een grappige quote. Grappige rompers worden altijd wel gewaardeerd door mama en papa. Weet je het geslacht nog niet dan kun je voor een wit of zwart rompertje gaan. Leuk  voor zowel jongen als meisje.

baby rompertje met tekst

Tip 3: Baby badjas met naam

Wil je een origineel geboortecadeau met naam geven? Dan is een baby badjas een leuke optie. Onze baby kreeg een gepersonaliseerde badjas cadeau met de naam op voor- en achterzijde geborduurd. Prachtig om te krijgen! Het badjasje zorg ervoor dat ons kindje zich comfortabel voelt na een bad of douche en  ziet er schattig uit.

baby badjas met naam

Tip 4: Badcape met naam

Een baby badcape met naam is ideaal om het babytje lekker warm te houden na een bad. Veel badcapes hebben ook een mutsje, zodat het hoofdje van het kindje warm blijft. Daarnaast ziet het er heel schattig uit. Dit persoonlijke kraamcadeau is goed te combineren met de badjas met naam hierboven. Ouders én baby hebben hier lang plezier van!

Tip 5: Slabbetje met tekst

Een gepersonaliseerd baby cadeau dat vaak wordt gegeven en waarvan ouders er niet genoeg kunnen hebben zijn slabbetjes. Katoenen slabbetjes zijn makkelijk te wassen en vooral handig als het kindje nog veel kwijlt. Een ander populair materiaal voor het slabbetje is neopreen. Dit materiaal laat geen vocht door en is makkelijk schoon te spoelen onder de kraan. Je kunt slabbetjes laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het kleintje en verder personaliseren door een leuke afbeelding erbij te laten drukken.

Tip 6: Koffertje met naam

Een koffertje met naam is een van de geboorte cadeautjes  waar het kindje meerdere jaren plezier van heeft. Leuk als speelgoedkoffertje of om mee te nemen tijdens logeren! Koffertjes met naam komen in allerlei designs en kleuren. Nostalgische kinderkoffertjes blijven hip.

kinder koffertje met naam

Tip 7: Geboortestoeltje met naam

Een persoonlijk geboortestoeltje is een onwijs leuk houten kraamcadeau voor in de babykamer of om de kleine een eigen plekje te geven in een andere kamer. Dit babycadeau met naam is leuk om voor jezelf te kopen, maar nog leuker om te geven. Met dit unieke en persoonlijke kraamkado zullen mama en papa heel blij zijn. Je kunt het stoeltje laten bedrukken met de naam, de geboortedatum van de kleine en het geboortekaartje op het zitje laten printen. Een blijvende herinnering voor de baby, peuter en kleuter!

geboortestoeltje met naam

Tip 8: Geboortetegeltje

Op zoek naar een persoonlijk cadeautje met een blijvende herinnering aan de babytijd? Een geboortetegel is een uniek aandenken waarmee je gegarandeerd indruk maakt! Je kunt dit mooi laten ontwerpen met een foto of het geboortekaartje. Dit cadeautje neemt weinig plek in beslag en is leuk om in de muur te metselen. Een leuke optie is om één foto te verdelen over meerdere tegels, bijvoorbeeld één foto laten bedrukken over 4 tegels of meer. Leuk als decoratie in de hal, de badkamer of keuken.

baby geboortetegeltje met naam

Vergeet niet om je verlanglijstje compleet te maken en zet hier alvast je geboorteposter op!

Gerelateerde blogs

Een kraamfeest of babyborrel organiseren
Hoe organiseer je een baby shower?

Hoe organiseer je een baby shower?

May 15, 2020Michiel Piefer